Castle Nathria: Huntsman Altimor Raid Rehberi

Castle Nathria: Huntsman Altimor Raid Rehberi

Huntsman Altimor, Castle Nathria‘da Shriekwing‘i yendikten sonra ulaşılabilir hale gelir. Huntsman Altimor‘u yendikten sonra oyuncular Hungering Destroyer‘a giden yolu açarlar.


Huntsman Altimor, oyuncuların Altimor ve yardımcıları ile karşılaştığı tek aşamalı bir karşılaşmadır. Altimor, her yardımcısı yenildikten sonra yeni bir yardımcı çağıracak ve üç yardımcı da öldükten sonra Altimor’da onları takip edecektir. Bu dövüş, ağırlıklı olarak pozisyonlandırmaya dayanan çok basit mekaniklere sahiptir.

Hunstman Altimor ile ilgili videolar yazımızın sonundadır.


Huntsman Altimor

  • Spreadshot ile vurulan oyuncu sayısını azaltmak için raidi, bossun etrafına yayılacak bir şekilde dağıtın.
  • Sinseeker kullanıldığında işaretli oyuncunun yanlız olduğundan emin olun. (Altimore ve hedeflenen oyuncununda arasının boş olması gerekmektedir.)
  • Boss ve aktif yardımcıya mümkün olduğunca zarar verin, çünkü birinin aldığı hasar diğerine de yansır.
Spreadshot
Sinseeker

Margore

  • Tanklar, Jagged Claws yığınlarını düşük tutmak için (yaklaşık 3-4 stack’te) birbirleriyle Margore’u değiştirmelidir.
  • Vicious Lunge için işaretlenmiş oyuncuya toplanın.

Bargast

  • Bargast‘ı uzaklaştırın ve Rip Soul tarafından hedef alındığında tank’a hasar azaltmaları kullanın.
  • Healer’lar, Rip Soul‘u bossa ulaşmadan önce iyileştirmelidir.
  • Bargast‘ı uzaklaştırın ve ardından Shades of Bargast ‘ı kullandığında ortaya çıkardığı yaratıkları kalabalık kontrolleri ile kontrol edin.
  • Yaratıklar en az 20 Destabilize yığını kazandıktan sonra, Deathly Roar kullanmaya başlayacaklardır, bu noktada yaratıkları kontrol edin ve öldürün.

Hecutis

  • Crushing Stone yığınlarını düşürmesi için Hecutis‘i hareket ettirin – ancak bunun verdiği hasara dikkat edin!
  • Healer’lar, Hecutis, Crushing Stone yüklerini düşürürken raid, iyileştirme cooldownlarına sahip olmalıdır.
  • Petrifying Howl‘dan etkilendiğinde, etkilenen oyuncunun raidden uzaklaşması gerekir.

Huntsman Altimor Ekstra Mekanikler


 Vicious Lunge – Heroic


 Rip Soul – Heroic

  • Heroic’te, Rip Soul yeteneği, Unstable Soul pasifi aracılığıyla raidde orta derecede hasar verecektir.

Not: Bu faz sırasında healerların birinci önceliği Rip Soul‘ları iyileştirmektir.


Sinseeker – Mythic

  • Mythic zorlukta Sinseeker, Altimor’un bir yardımcısı öldüğünde kalıcı olarak güçlendirilir.

Vicious Bolt – Mythic (Margore)

  • Bu güçlendirme, her Sinseeker isabet alanının tüm oyuncular arasında ek bir yüksek fiziksel hasar patlaması vermesine neden olur.
    • Buna karşı koymak için, her Sinseeker alanında en az 3 ek oyuncunun bulunmasını öneriyoruz, çünkü bu, hasarı hayatta kalabileceğiniz seviyelerine indirecektir.
    • Ayrıca, size yardım etmeye hazır ortaklara ihtiyacınız olacağından, raidin Normal ve ya Heroic zorlukta, mythic zorluğa göre biraz daha yakın olmasını öneririz.

Dip Not: Özellikle, mythic zorlukta bu tarz debuffları tek başına alabilecek karakterlerle almanız faydalı olacaktır. (İce Block, BoP tarzında)


 Pierce Soul – Mythic (Bargast)

  • Bu güçlendirme, Sinseeker‘ın vurduğu tüm oyuncuların Altimor’a doğru gidecek bir “Pierced Soul” oluşturmasına neden olur.
    • Altimora ulaşan herhangi bir “Pierced Soul”, Devour Soul‘un verdiği hasarı 60 saniye boyunca %200 artıracaktır.
    • Rip Soul ve Pierced Soul birbirlerine benzer özelliklerdir. Pierced Soul’da aynı Rip Soul gibi üzerinde bulunan oyuncunun can yüzdesiyle çıkar ve healerların bu addleri iyileştirmesi gerekir. Pierced Soul’dan çıkan ruhlar Rip Soul’dan çıkan ruhlardan daha az cana sahiptir.
    • Altimor’un aggrosuna sahip olan tank, bossu çok yaklaşan Pierced Soul’lardan uzaklaştırmaya hazır olmalıdır.

Shatter Shot – Mythic (Hecutis)

  • Shatter Shot, vurulan tüm oyuncuların 5 yarda içindeki diğer tüm oyunculara orta düzeyde hasar vermesine neden olur.
    • Bu, Sinseeker’ı emecek oyuncuların büyü çizgisinin içinde birbirlerinden ayrı durmaya zorlar.
    • Oyuncular birbirlerine zarar vermemeye dikkat etmelidir çünkü bu aynı zamanda Pierced Soul’un başlangıç ​​sağlığını da azaltacak ve healerlara yük bindirecektir.

Huntsman Altimor Videoları


Fatboss


Hazelnutty


Ready Check Pull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *