Castle Nathria: The Council of Blood Raid Rehberi

Baroness Frieda

Castellan Niklaus

Lord Stavros

The Council of Blood, boss olarak ayrı sağlık havuzlarına sahip, üç farklı bosstur. Bir boss öldüğünde, diğerleri tamamen iyileşir ve ekstra özellikler kazanır. Aynı zamanda savaş sırasında normalden farklı bir dans mekaniği vardır.


Önerilen sıra:

1: Baroness Frieda 

2: Castellan Niklaus 

3: Lord Stavros


Council of Blood Raid Rehberi


  • Her seferinde bir patronu öldürmeye odaklanın. Önerilen sıra: 1: Barones Frieda 2: Castellan Niklaus 3: Lord Stavros
  • Bir Boss %50 cana ulaştığında, haritada sizin için bir bölge parlayacaktır. Bu bölge sizin dans pozisyonunuzdur.
  • Dans pozisyonunuza gidin ve ardından dans bitene kadar belirlenen tuşlara basın.

Baroness Frieda

  • Dreadbolt Volley’i engellemeye çalışın.
  • Drain Essence tarafından hedeflenen oyuncuları iyileştirin.
  • Baroness dışı bir boss ölürse, Baroness, Prideful Eruption cast eder. Bu cast sırasında bosstan 6 yard uzaklaşın.
  • Baroness dışı iki boss ölürse, Baroness, Soul Spikes kullanmaya başlar.

Castellan Niklaus


Lord Stavros

  • Evasive Lunge yüzünden bossu diğer oyunculara doğru tanklamayın. Bu yetenek 2 kez kullanıldıktan sonra tanklar değişmelidir.
  • Dark Recital ile eşleştirildiğinde partnerinizi bulun ve ona gidin.
  • Stavros dışında bir boss öldüğünde, Waltz of Blood yeteneği aktive olur.
  • Stavros dışında iki boss öldüğünde, Dancing Fools‘u öldürün.

Party Foul Ara Fazı

  • Her oyuncu için odanın bir alanı bir spot ışığı ile aydınlatılacaktır.
  • Her oyuncunun 8 saniye içerisinde spot ışığına gitmesi gerekir.
  • Bu faz her boss %50 cana indiğinde başlayacaktır.

The Council of Blood Ekstra Mekanikler


Heroic zorlukta her boss son kaldıklarında ekstra bir özellik kazanır!


 Twisted PainBaroness Frieda

  • Twisted Pain, oyuncuların Frieda’dan hasar aldıklarında, bulundukları yerde Manifest Pain havuzları oluşturmalarına neden olur.
  • Manifest Pain sonucu oluşan havuzlar 30 saniye sonra yok olurlar.
  • Eğer Frieda’yı sona bırakırsanız Soul Spikes yüzünden, etrafta çok fazla kan havuzu oluşur.

Castellan’s FuryCastellan Niklaus

  • Castellan’s Fury, alanda bulunan yaratıkların birbirlerinin 12 yard yakınında bulunduğu durumda güçlendirme verir.
  • Bu güçlendirme 18 saniye boyunca bütün yaratıklara %100 hasar arttırma verir.
  • Bu güçlendirme bossun vurduğu hasarı etkilemez.

Two Left FeetLord Stavros

  • Two Left Feet, tüm oyunculara her hareket ettiklerinde %2 yavaşlatma efekti verir.
  • Bu efekt 0.3 saniyede bir birikir.
  • Eğer oyuncular hareket etmeyi bırakırsa, çok hızlı birikme kaybederler.
  • Bu özellik, Lord Stavros’un Dancing Fools Dark Recital ve  Waltz of Blood özelliklerinin hareket istemesi yüzünden problematik olabilir.

Dancing Fever – Mythic

Party Foul dışında, dövüşün herhangi bir noktasında, Dancing Fever periyodik olarak 5 oyuncuya kadar uygulanacaktır.

  • Dancing Fever‘dan etkilenen oyuncular üzerlerine birikmiş bir şekilde bir efekt alırlar.
  • Her zıpladığınızda efekt 1 yük kaybeder ve bütün raide ortalama bir hasar verir.
  • Raidinizi bu fazda iyi koordine ettiğinizden ve healing cooldownlarınız olduğuna emin olun.

Afterimages – Mythic


Fatboss


Ready Check Pull


Hazelnutty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *