Castle Nathria: Sun King’s Salvation Raid Rehberi

Sun King’s Salvation, healerların Kael’thas Sunstrider‘ın hapsedilmiş ruhunu tam sağlığına kavuşturması gereken iki aşamalı bir karşılaşmadır. Birinci aşamada raid, kendilerine veya Kael’thas Sunstrider‘a doğrudan saldırmaya çalışan yaratık dalgaları ile uğraşması gerekecektir. İkinci aşama sırasında, Kael’thas Sunstrider‘ın gölgesi alana inecektir ve bu faz sırasında Kael’thas Sunstrider iyileştirilemez olacaktır. Boss ile alakalı videolar yazının altındadır.


Sun King’s Salvation Raid Rehberi


Faz 1

  • Mana verimliliğinizi göz önünde bulundurarak Kael’thas Sunstrider’ı olabildiğince iyileştirin!
  • Dövüş sırasında oyuncular, Kael’thas Sunstrider’a vermek üzere kendi sağlıklarını feda etmek için Soul Pedestal’ları kullanabilirler!
  • Fight’a başlanıldığında, High Torturer Darithos adında bir yaratık vardır, bu yaratık tekrardan odaya gelmez.

Faz 1 Yaratıkları


Faz 2

Bu faz Kael’thas Sunstrider‘ın kalan sağlığının % 40 ve %90’ında gerçekleşir.

  • Kael’thas Sunstrider bu aşamada oyuncular tarafından iyileştirilemez.
  • Shade of Kael’thas mini-boss’u,  Reborn Phoenix‘lerden uzağa götürün.
  • Ranged Dps’ler, Reborn Phoenix‘leri kalabalık kontrolü altına almalı ve öldürmelidir.
  • Raid, her zaman Shade of Kael’thas‘ın sırt tarafında olmalıdır.
  • Tanklar, Burning Remnants yüklerinin süresi dolduğunda tanklığı değişmelidir.
  • Bir grup oyuncu, yeteneğin hasarını yaymaya yardımcı olmak için Ember Blast için işaretlenen hedefle durmalıdır.
  • Ember Blast tarafından etkilenen oyuncu odanın kenar taraflarına hareket etmelidir.

Faz 1 Yaratıkların Doğma Alanları


Rockbound Vanquisher

Bu büyük yaratık genellikle odanın ortasına doğru uçarak kendiliğinden ortaya çıkacaktır.


Bleakwing Assassin

Bu yaratıklar odanın kenarlarına uçarak 4-6 kişilik gruplar halinde ortaya çıkacaktır.


Vile Occultist

Bunlar, karşılaşma alanının girişinde belirerek 3-5 kişilik gruplar halinde spawn olurlar. Ayrıca dövüşün başında da odada bulunurlar.


Sun King’s SalvationEkstra Mekanikler


Fragmentation – Heroic

Pestering Fiend‘lar,  Fragmentation yoluyla ölüm anında patlayacak ve 7 yarda içindeki tüm oyunculara orta derecede fiziksel hasar verecektir.

  • Bu hasar, Pestering Fiend öldükten hemen sonra tetiklenir ve yakın dövüş menzilindeki oyunculara ondan hareket etmeleri için zaman vermez.
  • Bu nedenle, melee oyuncuları ölmek üzereyken Pestering Fiend‘lardan uzaklaşmalıdır.

Blazing Surge – Heroic

Blazing Surge, rastgele bir oyuncu konumunu hedef alır.

  • Sonuç olarak, tüm oyuncular Shade of Kael’thas‘ın atak konisinden kaçmak için hangi yöne dönük olduğuna dikkat etmelidir.
  • Oyuncular aynı zamanda Shade of Kael’thas‘a yakın olduklarından da emin olmalıdır yoksa konilerden kaçmak zor olabilir.

Cloak of Flames – Mythic

Birinci faz sırasında, Kael’thas Sunstrider ara sıra Cloak of Flames kazanır.

  • Bu, büyük bir iyileştirici soğurma kalkanıdır.
  • Bu kalkan zamanında kırılmaz ise raidiniz ölecektir.
  • Bu kalkanı kırmanın tek yolu, kalkanı iyileştirmektir.
  • Infuser’s Boon güçlendirmesine sahip healer’ın burada boss üzerinde kalması mantıklı olacaktır.
  • Raid’de bulunan diğer oyuncular  Soul Pedestal‘ları kullanarak bu faza yardımcı olabilirler.

İkinci faz sırasında,  Shade of Kael’thas ara sıra Cloak of Flames kazanır. Bu kalkan klasik bir “dps check” fazıdır. Kalkanı kırmak raidin en büyük önceliği olmalıdır.


Reborn Phoenix – Mythic

Reborn Phoenix‘ler, Shade of Kael’thas yok olduktan sonra ortadan kaybolmaz. Bu da dövüşün geri kalanında onlarla uğraşmanız gerektiği anlamına gelir.


Fatboss


Ready Check Pull


Hazelnutty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *