Castle Nathria: Hungering Destroyer Raid Rehberi

Hungering Destroyer, Catacombs kanadındaki ikinci boss’tur ve Huntsman Altimor‘u yendikten sonra kilidi açılır. The Hungering Devourer’ı yenmek, Lady Inerva Darkvein’in kilidini açar. Boss’un kendisini iyileştiren birçok mekaniği vardır, ancak bunlar iyi tank koordinasyonu ve raid konumlandırmasıyla karşılanabilir. Boss ile alakalı videolar yazının altındadır.


Hungering Destroyer Raid Rehberi


  • Her Overwhelm‘den sonra tanklar birbirleriyle bossu değişmelidir, çünkü  Growing Hunger üst üste binebilen bir güçsüzleştirmedir.
  • Gluttonous Miasma‘ya sahip oyuncular, oyuncu büyülerinden gelen tüm iyileştirmelere karşı bağışıktır. Bu oyuncuların üzerine priestlerin shield’ı tarzı shield atılabilir.
  • En az 2-3 oyuncu, Gluttonous Miasma‘dan muzdarip bir oyuncuya yardımcı olmalıdır. Eğer Gluttonous Miasma‘dan etkilenen oyuncunun daha fazla iyileştirmeye ihtiyacı varsa, daha çok oyuncu Gluttonous Miasma‘dan etkilenen oyuncuya yardımcı olmalıdır.
  • Desolate yada Consume cast ediliyorken, raidin canının tam olmasına dikkat edin.
  • Volatile Ejection ile işaretlenen oyuncular, raide bu yeteneği değdirmemeye dikkat etmelidir.
  • Raid Expunge‘dan etkilendiğinde birbirinizden ayrı durun.
  • Boss Consume cast etmeye yaklaşıyorken, bossu odanın kenarlarına çekin. Consume cast edilmeye başlandığında ise bosstan uzaklaşın.

Hungering Destroyer Ekstra Mekanikler


Obliterating Rift – Heroic

Obliterating Rift Topları

Heroic zorlukta ve üzerinde, bir Expunge zayıflatmasının süresi dolduğunda, o konumda bir Obliterating Rift küresi ortaya çıkar.

  • Bu küreler, bir oyuncu onlara çarpana kadar alanda kalacaktır.
  • Küre, dokunulduğunda patlayarak orta derecede gölge hasarı verir ve tetikleyen oyuncuyu geri savurur.
  • Bu küreler her zaman aynı boyuttadır.

Dip Not: Blessing of Spellwarding Divine Shield Cloak of Shadows Netherwalk Aspect of the Turtle ve benzeri “Immunity” yani dokunulmazlık efektine sahip oyuncular bu balonları sorunsuzca temizleyebilir. Bu oyuncular için bir rotasyon havuzu oluşturulması mekaniğin kolayca atlatılmasını sağlayabilir.


Essence Sap – Mythic

Essence Sap, Gluttonous Miasma‘nın emilmesine yardım eden oyunculara uygulanan bir güçsüzleştirmedir. Bu güçsüzleştirme Gluttonous Miasma‘lar tetiklendikçe üst üste biner.

  • Essence Sap 20 saniye boyunca süren ve etkilenen oyuncunun Gluttonous Miasma‘dan %15 daha fazla hasar almasını sağlayan bir güçsüzleştirmedir.
  • Gluttonous Miasma‘nın hedefleri rastgele seçildiğinden, raid iyi koordine olmalıdır.
  • Essence Sap daha önceki benzer mekanikler gibi “Melee” menziline toplanıp, “Out-Heal” ile halledilebilecek bir debuff değildir.

Dip Not: Bu zorluk seviyesinde Volatile Ejection 4 hedef seçer.


Fatboss


Ready Check Pull


Hazelnutty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *