Castle Nathria: Artificer Xy’Mox Raid Rehberi

Artificer Xymox, Castle Nathria’nın ilk bossu Shriekwing‘i yenerek açılır. Artificer Xy’mox, raidin boss odasına iki solucan deliği yerleştirmesi gereken; üç fazlı bir karşılaşmadır.


Artificer Xy’Mox Raid Rehberi

  • Dimensional Tear ile işaretlenen oyuncular, üzerlerinde bulunan bu efekt bitmeden karadelikleri aktif olan reliclere yerleştirmeleri gerekmektedir.
  • İki solucan deliği birbirlerine bağlıdır ve bir solucan deliğine giren oyuncu, diğer solucan deliğinden çıkar.
  • Tankların Glyph of Destruction‘ını sırayla alması gerekir. Tanklar Glyph of Destruction patlamadan solucan deliklerini kullanarak raidden uzaklaşabilir.
  • Boss Rift Blast‘ı kullandığında portallardan gelen saldırıdan kaçmaya çalışın.
  •  Hyperlight Spark raide kaçınılamaz bir hasar verir.

Üç faz, Artificer Xy’mox tarafından yerleştirilen üç artifact ile tanımlanır. Bunlar bossun sağlığına göre değişir:


Faz 1:  Crystal of Phantasms – 100% – 70% Health

  • Dimensional Tear solucan deliklerini yukarıdaki resim gibi yerleştirin.
  • Raid, tanklar tarafından bu solucan deliklerinden birinin etrafına yerleştirilmelidir.
  • Fleeting Spirit tarafından hedef alınmışsanız, etrafınızda bulunan solucan deliklerini kullanın. Eğer Fleeting Spirit tarafından yakalanırsanız, onların kontrolü altına girersiniz.
  • Fleeting Spirit tarafından kontrol edilen oyunculara hasar verin ve onları bu durumdan kurtarın.

Faz 2:  Root of Extinction – 70% – 40% Health

  • Dimensional Tear solucan deliklerini yukarıdaki resim gibi yerleştirin.
  • Bir oyuncunun yakındaki Seed of Extinction‘nı almasını ve onu raidden uzağa taşımak için solucan deliğini kullanmasını sağlayın.
  • Seed of Extinction taşıyan oyuncular birbirlerinden ve raidden olabildiğince uzaklaşmalıdırlar.
  • Withering Touch tarafından etkilenen oyuncuları spot iyileştirin.

Faz 3:  Edge of Annihilation – 40% – 0% Health

  • Dimensional Tear solucan deliklerini yukarıdaki resim gibi yerleştirin.
  • Edge of Annihilation casti tamamlanmadan odanın ortasında bulunan solucan deliğine atlayın.
  • Aura of Dread  üzerinden gelen hasarın iyileştirilmesini kolaylaştırmak için, olabildiğince fight’ı yakın oynayın.

Artificer Xy’Mox Ekstra Mekanikler


Stasis Trap – Heroic

Karşılaşmanın 10 saniyesinde ve bu noktadan sonra her 30 saniyede bir, boss rastgele oyuncuların bulunduğu yerde birkaç Stasis Trap çağırır.


Root of Extinction– Heroic

Root of Extinction etkin olduğunda, 4 yerine 8 Seed of Extinction çıkar.

“Mekanin beta testingden sonra 4’ten 8’e çıkarıldığı için, taktiği değişecektir.”


Fleeting Spirit – Mythic

Bir oyuncu, kendisini hedefleyen Fleeting Spirit ile temas ederse öldürülene kadar, Fleeting Spirit‘in kontrolünde kalır.


Relicler – Mythic

Mythic zorlukta, boss tarafından ortaya çıkartılan artifactlar, karşılaşmanın geri kalanı boyunca aktif kalacaktır.

  • Bu, dövüşün sonunda tek seferde bir tane yerine üç artifact ile karşılaşacağınız anlamına gelir.
  • En son testlerden itibaren, şanssız zamanlamalar yaşamamak için her yeni artifact etkinleştirildiğinde diğer artifactların yetenek zamanlayıcıları sıfırlanır.

Fatboss


Ready Check Pull


Hazelnutty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *